top of page

Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf staan we klaar om hoogwaardige dakdiensten te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten in deze prachtige stad.

Direct contact: 

+31 38-7810014

Dakdekkersbedrijf in Zwolle

Welkom bij DAKpreventie van der Steen, uw betrouwbare partner voor alle dakbehoeften in Zwolle en omgeving.

 Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf staan we klaar om hoogwaardige dakdiensten te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten in deze prachtige stad.


Zwolle staat bekend om zijn historische charme, gevarieerde architectuur en bloeiende gemeenschap. Of u nu een nieuw dak nodig heeft voor een historisch pand, een modern bedrijfsgebouw of een reparatie aan een bestaand dak, ons ervaren team van dakdekkers in Zwolle staat voor u klaar.


Bij Dakpreventie van der Steen combineren we vakmanschap met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden. Of het nu gaat om dakreparaties, dakrenovaties, dakinspecties of dakonderhoud, wij streven naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening.

U kunt terecht voor de volgende dakbehoeften

Pannendaken

Dakkapellen 

Schoorstenen

Plattedaken 

Nokvorsten

Dak Isolatie

Dakonderhoud 

Reparatie 

Dak Inspectie

Ontdek hoe Dakpreventie van der Steen u kan helpen met al uw dakbehoeften in Zwolle. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze uitgebreide diensten.

Daken in Zwolle

Bij het inspecteren of onderhouden van daken in Zwolle zijn er verschillende specifieke aspecten om op te letten vanwege de klimatologische en geografische kenmerken van de regio. Hier zijn enkele belangrijke punten:


  1. Weersinvloeden: Zwolle ervaart verschillende weersomstandigheden gedurende het jaar, waaronder regen, sneeuw en wind. Controleer het dak regelmatig op mogelijke schade veroorzaakt door deze weersinvloeden, zoals losse dakbedekking, beschadigde dakgoten of scheuren in het dakmateriaal.

  2. Mos- en algengroei: Vanwege de vochtige omstandigheden in Zwolle kunnen daken vatbaar zijn voor mos- en algengroei. Deze organismen kunnen schade veroorzaken aan het dakmateriaal en de waterafvoer belemmeren. Inspecteer het dak regelmatig op tekenen van mos- en algengroei en neem indien nodig preventieve maatregelen.

  3. Waterafvoer: Zorg ervoor dat de dakgoten, afvoerpijpen en dakgoten vrij zijn van verstoppingen. Een goede waterafvoer is essentieel om waterophoping en mogelijke lekkages te voorkomen, vooral tijdens zware regenval.

  4. Dakisolatie: In een regio zoals Zwolle, waar de temperatuur gedurende het jaar kan variëren, is goede dakisolatie cruciaal om energie te besparen en het comfortniveau van het gebouw te handhaven. Controleer de isolatie regelmatig op schade of verzakking en zorg voor voldoende isolatie om warmteverlies te minimaliseren.

  5. Stormbestendigheid: Zwolle kan soms te maken krijgen met krachtige windstoten tijdens stormen. Controleer het dak op mogelijke zwakke plekken, zoals losse dakpannen of slecht bevestigde dakbedekking, en zorg ervoor dat het dak stevig genoeg is om windstoten te weerstaan.

  6. Inspectie door professionals: Laat het dak regelmatig inspecteren door professionele dakdekkers om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en aan te pakken. Een grondige inspectie kan helpen om potentiële problemen te identificeren voordat ze ernstige schade veroorzaken.


Door regelmatig aandacht te besteden aan deze punten en het dak goed te onderhouden, kunt u de levensduur van het dak verlengen en mogelijke problemen tijdig oplossen.

bottom of page