top of page

Als ervaren dakdekkersbedrijf staan we klaar om hoogwaardige dakdiensten te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten in deze prachtige historische stad.

Direct contact: 

+31 575-781012

Dakdekkersbedrijf in
Zutphen

Welkom bij Dakpreventie van der Steen, uw betrouwbare partner voor al uw dakbehoeften in Zutphen en omgeving.

Zutphen, met zijn rijke historie en gevarieerde architectuur, heeft unieke uitdagingen als het gaat om daken. Of u nu een oudere woning bezit die behoefte heeft aan restauratie of een modern gebouw met complexe dakstructuren, ons gespecialiseerde team van dakdekkers in Zutphen staat voor u klaar.Bij Dakpreventie van der Steen streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Of het nu gaat om dakreparaties, dakrenovaties, dakinspecties of preventief onderhoud, wij bieden oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

U kunt terecht voor de volgende dakbehoeften

Pannendaken

Dakkapellen 

Schoorstenen

Plattedaken 

Nokvorsten

Dak Isolatie

Dakonderhoud 

Reparatie 

Dak Inspectie

Ontdek hoe Dakpreventie van der Steen u kan helpen met al uw dakbehoeften in Zutphen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze uitgebreide dienste

Daken in Zuthphen

Bij het inspecteren of onderhouden van daken in Zutphen zijn er verschillende specifieke aspecten om op te letten vanwege de unieke kenmerken van de stad en haar omgeving. Hier zijn enkele belangrijke punten:


  1. Historische gebouwen: Zutphen staat bekend om zijn rijke historische erfgoed en heeft veel oude gebouwen met traditionele dakconstructies. Bij het inspecteren van daken van historische panden is het essentieel om rekening te houden met specifieke restauratie- en behoudsvereisten om de oorspronkelijke architectonische kenmerken te behouden.

  2. Dakbedekking en dakgoten: Controleer regelmatig de staat van dakbedekkingsmaterialen, zoals dakpannen, leien of riet, om te zorgen voor een goede waterdichting en bescherming tegen lekkages. Vergeet ook niet om dakgoten en regenpijpen te inspecteren op verstoppingen of schade om waterafvoerproblemen te voorkomen.

  3. Weersinvloeden: Zutphen ervaart verschillende weersomstandigheden gedurende het jaar, waaronder regen, sneeuw en wind. Let op mogelijke schade veroorzaakt door deze weersinvloeden, zoals losse dakbedekking, scheuren in het dakmateriaal of beschadigde dakgoten, en neem indien nodig tijdig maatregelen.

  4. Mos- en algengroei: Door het vochtige klimaat in Zutphen kunnen daken vatbaar zijn voor mos- en algengroei, vooral op daken die gedeeltelijk in de schaduw liggen. Controleer regelmatig op tekenen van mos- en algengroei en neem indien nodig maatregelen om deze organismen te verwijderen en verdere schade te voorkomen.

  5. Dakisolatie: Zorg ervoor dat de dakisolatie voldoende is om warmteverlies te minimaliseren en energie-efficiëntie te bevorderen, vooral in oudere gebouwen. Controleer regelmatig de isolatiematerialen op schade of verzakking en zorg indien nodig voor aanvullende isolatie om het comfortniveau te verbeteren.

  6. Inspectie door professionals: Laat het dak regelmatig inspecteren door professionele dakdekkers om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en aan te pakken. Een grondige inspectie kan helpen om de levensduur van het dak te verlengen en de algehele veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.


Door regelmatig aandacht te besteden aan deze punten en het dak goed te onderhouden, kunt u de levensduur van het dak verlengen en mogelijke problemen tijdig oplossen.

bottom of page