top of page

Als ervaren dakdekkersbedrijf streven we naar hoogwaardige dakdiensten die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten in deze historische Hanzestad aan de IJssel.

Direct contact: 

+31 570-781012

Dakdekkersbedrijf in Deventer

Welkom bij Dakpreventie van der Steen, uw betrouwbare partner voor alle dakbehoeften in Deventer en omstreken.

Deventer, met zijn schilderachtige binnenstad, rijke culturele erfgoed en gevarieerde architectuur, herbergt een diversiteit aan dakstructuren die deskundige zorg vereisen. Of het nu gaat om een renovatie van een historisch pand langs de Brink, een nieuwbouwproject in een van de groene buitenwijken of een reparatie van een hellend dak, ons gespecialiseerde team van dakdekkers in Deventer staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.


Bij Dakpreventie van der Steen staat kwaliteit centraal. Of het nu gaat om dakreparaties, dakrenovaties, dakinspecties of preventief onderhoud, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget.


We begrijpen dat uw dak een waardevolle investering is. Daarom behandelen we elke opdracht met de grootst mogelijke zorg en precisie, strevend naar duurzame resultaten die uw dak beschermen tegen alle weersomstandigheden.

U kunt terecht voor de volgende dakbehoeften

Pannendaken

Dakkapellen 

Schoorstenen

Plattedaken 

Nokvorsten

Dak Isolatie

Dakonderhoud 

Reparatie 

Dak Inspectie

Ontdek vandaag nog hoe Dakpreventie van der Steen u kan helpen met al uw dakbehoeften in Deventer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze uitgebreide diensten.

Daken in Deventer

Deventer, een historische stad aan de IJssel, heeft zijn eigen unieke kenmerken en uitdagingen als het gaat om het inspecteren en onderhouden van daken. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden:


1. Ligging aan de IJssel:

Deventer ligt aan de oevers van de IJssel, wat kan leiden tot specifieke uitdagingen voor daken. Controleer regelmatig op mogelijke schade veroorzaakt door vocht, zoals lekkages en waterschade. Zorg ervoor dat de dakbedekking waterdicht is en inspecteer dakgoten en afvoerpijpen om verstoppingen te voorkomen.


2. Historische Architectuur:

Deventer staat bekend om zijn rijke historische architectuur, met veel monumentale panden en oude gebouwen. Bij het onderhoud van daken van historische panden is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke vereisten en materialen die nodig zijn om de authenticiteit van het gebouw te behouden. Werk samen met dakdekkers die ervaring hebben met restauratie en behoud van historische daken.


3. Weersinvloeden:

Het klimaat van Deventer kent seizoensgebonden variaties, met milde zomers en koude winters. Pas het dakonderhoud aan op basis van deze seizoensgebonden veranderingen. Controleer het dak regelmatig op mogelijke schade veroorzaakt door regen, wind en temperatuurschommelingen.


4. Groene Omgeving:

Deventer heeft een groene omgeving met parken en bomenrijke straten. Let op overhangende takken die het dak kunnen beschadigen, vooral tijdens stormachtig weer. Regelmatig snoeien is essentieel om te voorkomen dat takken het dakoppervlak beschadigen en verstoppingen van dakgoten veroorzaken.

5. Professionele Inspectie en Onderhoud:

Laat het dak regelmatig inspecteren door professionele dakdekkers om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en aan te pakken. Een grondige inspectie kan helpen om de levensduur van het dak te verlengen en de algehele veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.


Door deze specifieke aandachtspunten in gedachten te houden en regelmatig onderhoud uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat het dak van uw woning in Deventer goed wordt beschermd en zijn functie optimaal vervult, ongeacht de uitdagingen die de stad met zich meebrengt.

bottom of page